Markus Nutivaara loukkaantui – katso yön NHL-kierroksen tulokset

Columbus Blue Jackets hävisi kotonaan Vegas Golden Knightsille 1-2. Kyseessä oli jo viides perättäinen tappio Columbukselle. Joonas Korpisalo Columbuksen maalilla keräsi 23 torjuntaa. Blue Jacketsin Markus Nutivaara loukkaantui ottelussa, kun hän yritti estää mailallaan Vegasin hyökkääjä Cody Glassin laukauksen, mutta kiekko kimposi epäonnekkaasti puolustajan kasvoihin. Nutivaara meni suoraan pukukoppiin eikä palannut enää jäälle. Montrealin Joel Armia ja Artturi Lehkonen keräsivät tehot 0+1.

New York Islanders voitti Ottawa Senatorsin 4-1 ja jatkaa voittoputkessa. Islandersin voittoputki on nyt kymmenen pelin mittainen. Leo Komarov oli ilmoitettu ottelussa sairaaksi, joten hän ei pelannut ottelussa. Komarov on ollut jo pitkään sivussa otteluista.

Philadelphia Flyers oli kotonaan tyly isäntä Caroline Hurricanesille. Flyers voitti ottelun 4-1. Canesin Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho pelasivat yli 20 minuuttia ottelussa. Erik Haula ei ollut kokoonpanossa.

Montreal Canadiens voitti Boston Bruinsin 5-4. Bostonin Tuukka Rask keräsi itselleen 26 torjuntaa torjuntaprosentin jääden selvästi alle Raskin keskiarvon. Montrealin Artturi Lehkonen ja Joel Armia kijauttivat itselleen syöttöpisteet.

Toronto Maple Leafs voitti Los Angeles Kingsin 3-1. Toronton Kasperi Kapanen ei onnistunut pisteiden teossa. Ottelun hahmo oli kotijoukkueen Auston Matthews, joka teki yhden maalin ja antaen yhden syöttöpisteen.

Winnipeg Jets hävisi New Jersey Devilsille voittolaukausten jälkeen 1-2. Jetsin Patrik Laine ei päässyt tehopisteille ja hän oli kentällä yli 18 minuuttia. Devilsin Sami Vatanen jatkoi hyviä otteitaan ja nappasi yhden syöttöpisteen. Vatanen kellotti peliaikaa huimat 25 minuuttia.

Dallas Stars voitti Colorado Avalanchen 4-1. Dallasin Esa Lindell kirjautti itselleen yhden syöttöpisteen Radek Faksan tehdessä maalin. Faksa oli lisäksi ottelun paras pelaaja kahdella maalillaan.

Calgary Flames voitti jatkoajalla Arizona Coyotesin 4-3. Ottelun hahmo oli Calgaryn Matthew Tkachuk tehden tehot 2+1.

Anaheim Ducks hävisi kotonaan Minnesota Wildille 2-4. Kyseessä oli Minnesotan neljäs viimeiseen kymmeneen peliin. Joukkue on silti edelleen läntisen konferenssin kolmanneksi viimeisenä. Minnesotan Mikko Koivu nappasi yhden syöttöpisteen.

San Jose Sharks voitti Chicago Blackhawksin 4-2. Sharks sai voitollaan katkaistua viiden ottelun tappioputkensa. Ottelun tähti oli San Josen Timo Meier, joka kirjautti tehot 1+1. Chicagon Olli Määttä jäi ilman tehopisteitä ja hän pelasi ottelussa 15 minuuttia.

Vancouver Canucks hävisi jatkoajan jälkeen St. Louis Bluesille 1-2. Bluesilla on hyvä tehoputki menossa, sillä joukkue on hävinnyt vain yhden ottelun kahdeksasta viimeisestä.