Scroll Top

Markkasen 22 pisteen ilta siivitti Bullsin kotivoittoon

Lauri Markkanen oli joukkueensa pistehai, kun Chicago Bulls päihitti Memphis Grizzliesin kotikentällään United Centerissä 110-119. Markkanen oli oivalla pelipäällä pussittaen 22 pistettä ja jymäyttäen neljä korirautoja ravistanutta donkkia.

Embed from Getty Images

Bulls onnistui toisella puoliajalla parhaimmillaan venyttämään johtoasemansa 21 pisteeseen. Nyt jo viidentoista peräkkäisen häviön suossa rämpivä Grizzlies taisteli eron vielä pisteeseen kolme minuuttia ennen loppusummeria, mutta Bulls piti päänsä.

Markkasen järjesti Chicagossa donkkifestivaalit ensimmäisellä puoliajalla, kun jokainen suomalaisen neljästä onnistuneesta pelitilanneheitosta ensimmäiseen kahteen neljännekseen oli donkki. Pelin kuluessa Markkasella avautui myös parempia kolmospaikkoja, jotka ”Finnisher” naulasi kaksi kuudesta yrityksestä.

Kokonaisuudessaan Markkanen heitti neljästätoista pelitilanneheitosta sisään kahdeksan ja nakutti jokaisen neljästä vapaaheitostaan sisään. 34 minuutissa Markkanen keräsi kokoon 22 pisteen lisäksi kuusi levypalloa ja yhden riiston.

Tulitukea Markkanen sai 21 pisteen verran sekä Zach LaVinelta että Kris Dunnilta. Memphisin ykkösnimi oli 29 pistettä säkittänyt Dillon Brooks.

Bulls kohtaa perjantain ja lauantain välisenä yönä vieraskentällä Detroi Pistonsin.

Lähde: Koripalloliitto

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.