Markkanen kovassa heittovireessä, Bulls toiseen peräkkäiseen voittoon

Lauri Markkanen pussitti ensimmäistä kertaa NBA-urallaan kahdessa peräkkäisessä ottelussa yli 30 pistettä, kun Bulls selätti Cleveland Cavaliersin vieraissa 112-92.

Kotijoukkue Cavaliers pysyi Bullsin kyydissä toiselle puoliajalle asti, mutta kolmannella neljänneksellä Bulls aloitti irtioton. Chicagolaiset veivät kolmannen neljänneksen 30-15 ja venyttivät eron selviksi 28-18-päätösneljänneksellä.

Markkanen oli koko parketin pistekuningas 31 pisteellä, neljällä levypallolla ja kolmella syötöllä. ”Finnisherin” sihti oli kohdallaan: pelitilanneheitot upposivat 11/18, kolmoset 5/10 ja vapaaheitot 4/4.

– Olen pääsemässä takaisin kuntoon. En väsy niin nopeasti. Sitä kautta minulla on jaloissa enemmän potkua, kun heitän. Se auttaa pelaamistani, Markkanen kommentoi ottelun jälkeen.

Markkasen lisäksi Bullsin onnistujiin kuuluivat Kris Dunn (17/8/7 syöttöä), Justin Holiday (15/5) ja Ryan Arcidiacono (12/4/8 syöttöä). Clevelandin pistenikkari oli Larry Nance Jr. (20/6).

Bulls hakee voittoputkelleen jatkoa keskiviikon ja torstain välisenä yönä, kun United Centeriin saapuu vieraaksi Minnesota Timberwolves.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.