Maastohiihdon Suomen cupin viestit hiihdettiin Vantaalla

Kainuun Hiihtoseura voitti naisten maastoviihdon Suomen cupin viestin Vantaalla joukkueella Heini Hokkanen, Anni Alakoski ja Anne Kyllönen.

Toiseksi sijoittui Hämeenlinnan Hiihtoseuran kolmikko Maija Hakala, Anni Kainulainen ja Laura Mononen 37 sekuntia KHS:lle jääneenä.

Visa Ski Team Kemi nappasi lopulta kolmannen sijan joukkueella Jonna Vestenius, Riitta-Liisa Roponen ja Emmi Lämsä. Joukkue jäi kärkeen 1:50.

Miesten puolella Puijon Hiihtoseuran joukkue Joonas Sarkkinen, Perttu Hyvärinen ja Petteri Koivisto voittivat miesten kisan. Pohti Ski Teamin ykkösjoukkue taipui 3×7,5 kilometrin perinteisellä tavalla hiihdetyssä viestissä 23,3 sekuntia.

Kolmanneksi sijoittui Ilmajoen Kisailijoiden ykkösjoukkue, joka jäi kärjestä minuutin ja 16 sekuntia.