Scroll Top

Lukko hamuaa finaalipaikkaa

Gamblers CHL

Jääkiekon Champions Hockey Leaguessa pelataan tiistaina toiset ja ratkaisevat välieräottelut. Suomalaisjoukkueista ainoana vielä tässä kohtaa mukana oleva Rauman Lukko pelasi viime viikolla avausosassa 2-2 -tasatuloksen sveitsiläisen Genève-Servetten kanssa ja nyt joukkueet kohtaavat Raumalla.

– Ensimmäinen osaottelu oli odotetun kaltainen. Vastassa oli huippujoukkue, jolla on kokemusta ja osaamista. Heillä on pelaajia, jotka ovat tottuneet menestymään, Lukon päävalmentaja Tomi Lämsä huomauttaa.

Sveitsin vierailun jälkeen Lukko kohtasi kotimaan Liigassa lyhyen ajan sisään molemmat tamperelaiset kärkijoukkueet. Sekä Ilves että Tappara kaatuivat jatkoajan jälkeen 3-2, vaikka Lukko oli kahden maalin tappioasemassa kummassakin ottelussa.

– Meidän joukkueemme näytti luonnetta niissä otteluissa. Jouduimme loukkaantumisten vuoksi tekemään muutoksia kokoonpanoon, mutta uudet pelaajat täyttivät aina hienosti paikkansa, Lämsä iloitsee.

Lukon ja Genève-Servetten välinen kamppailu vihelletään käyntiin Raumalla tiistaina 16. tammikuuta kello 18.30 alkaen.

– Saimme Geneven pelistä hyvän tuloksen. Nyt asetelma on selvä, voittaja jatkaa, Lämsä muistuttaa.

Toisessa välieräparissa mittaa ottavat tshekkiläinen Vítkovice Ridera ja ruotsalainen Skellefteå AIK. Ruotsalaisjoukkue vei ensimmäisen pelin nimiinsä numeroin 4-2.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.