Scroll Top

Lukko hakee jatkopaikkaa hyvistä asemista

Rauman Lukko

Jääkiekon Champios Hockey Leaguessa pelataan tiistaina puolivälierien toiset osaottelut. Suomalaisjoukkueista ainoana mukana oleva Rauman Lukko pääsee kotipeliinsä hyvistä asemista, sillä tshekkiläinen Dynamo Pardubice kaatui avausosassa vieraskaukalossa lukemin 6-4.

– Tulos oli hyvä ja saimme pari maalia eteen. Nyt tiedämme, millainen vastustaja on tulossa. Fyysinen ja isokoinen, todella ammattimainen ryhmä, Lukon päävalmentaja Tomi Lämsä pohtii.

– Positiivisella mielellä voimme toiseen peliin lähteä, Lämsä alleviivaa.

Kotimaan Liigassa Lukolla on takanaan kaksijakoinen viikonloppu. Perjantaina raumalaiset hävisivät vieraissa TPS:lle 0-4, mutta lauantaina kaatui Kärpät kotona 6-3.

– Perjantain pelissä Tshekin reissu painoi jaloissa, mutta Kärppiä vastaan oli jo pirteämpää pelaamista. Olimme maalipaikoissa terävinä, Lämsä huomauttaa.

Lukko on paininut loukkaantumishuolien kanssa, mutta Lämsän mukaan joku pelaaja saattaa sairastuvalta palata pelaavaan kokoonpanoon.

– Aamulla se nähdään tarkemmin, Lämsä toteaa.

Lukon ja Pardubicen kohtaaminen alkaa tiistaina 12. joulukuuta Raumalla kello 18.30. Otteluparin voittaja kohtaa välierissä joko Geneve-Servetten tai Lakers Växjön.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.