Scroll Top

Liverpool – Manchester United maanantai-illan herkkuna

Gamblers valioliiga

Embed from Getty Images

Valioliigakierros huipentuu maanantaina todelliseen klassikko-otteluun, kun naapurikaupunkien punaiset ottavat yhteen.

Vaikka paikallisasetelma tasaa hivenen kotietua, lähtee Kloppin joukkue otteluun pienenä ennakkosuosikkina. Vauhdikas hyökkäyspeli joutuu kovaan testiin, sillä vieraiden Mourinho tuskin on kiinnostunut tyylipisteistä. Ottelulle voisi tehdä hyvää, jos kotijoukkue pääsisi varhain johtoasemaan, jotta vieraatkin joutuisivat hyökkäämään. Vaikka Unitedin maalinteko ei alkukaudesta täysin ole vakuuttanut, potentiaalia ryhmästä löytyy myös hyökkäyssuuntaan. Parhaimmillaan luvassa voi siis olla hyvinkin viihdyttävä kamppailu.

Joukkueet majailevat sarjassa sijoilla 4 ja 6 ennen kahdeksannen kierroksen otteluitaan. Liverpoolilla on kolmen pisteen kaula vieraisiin, ja voitolla se nousisi tasoihin sarjan kärjen Manchester Cityn ja Arsenalin kanssa, ohittaen Tottenhamin. Vierasvoitto puolestaan tiivistäisi kärkiryhmää entisestään, kun Manchesterin punaiset Chelsean kantaan ja koko kärkikuusikko mahtuisi näin kolmen pisteen sisään.

Hieman yllättäen Liverpoolin paras maalintekijä alkukaudella on ollut keskikenttämies James Milner, Unitedin ykköspyssyn nimi taas tuskin yllättää ketään. Zlatan on niin ikään osunut tähän asti neljästi. Joukkueiden riveistä löytyvät myös alkukauden ahkerimmat laukojat, Ibrahimovic on tilaston selkeä ykkönen 36 kudillaan. Poolin Philippe Coutinho on jaetulla kakkossijalla 29 laukauksellaan. Näiden lisäksi kannattaa katseet kiinnittää kotijoukkueen kesähankinta Sadio Manen vireeseen. Jo viime kaudella Southamptonin riveissä loistanut vikkeläkinttuinen senegalilainen tulee varmasti aiheuttamaan vaikeuksia myös Unitedin puolustukselle.

JALKAPALLOVIHJE, VALIOLIIGA

Liverpool – Manchester United Kello 22:00

Over 2.5 @ 1.90 Bet365

Geemedia suosittelee pelaamista Bet365:lla! Yhtiö on sijalla 1. Geen arvoteluisssa

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.