Leverkusen isännöi Bayern Münchenia Bundesliigan kärkiottelussa

Bayern München kävi hakemassa lauantaina Bundesliigassa Leverkusenilta täydet pisteet lukemin 2–1.

Leverkusen oli varsinkin ottelun ensimmäisellä puoliajalla vahvempi joukkue. Toisella puoliajalla se sortui useisiin virheisiin ja kahdeksan perättäistä Saksan mestaruutta napannut Müncheniläisjoukkue rankaisi niistä armotta.

Leverkusen siirtyi ottelun avausjaksolla 1-0 johtoon. Vieraiden Robert Lewandowski tasoitti pelin kuitenkin 43 minuutin kohdalla lukemiksi 1–1. Lukas Hradecky törmäsi keskitystilanteessa omaan pelaajaan ja puolalaistaiturille jäi helppo paikka puskea pallo maaliin.

Vastikään Vuoden parhaan pelaajan palkinnon pokannut Lewandowski iski lisäajan kolmannella minuutilla pelin ratkaisun. Jonathan Tahn karmaiseva kosketus omalla puoliskolla vapautti 32-vuotiaan Lewandowskin laukaisupaikkaan. Laukaus otti kimmokkeen ja Hradecky oli täysin voimaton tilanteessa.

Bayern München voitti ottelun 2–1 ja nousi sarjakärkeen.