Leo Komarov taiteili maalin voitossa Philadelphia Flyersia vastaan

New York Islandersin Leo Komarov onnistui viime yönä todella makeassa paikassa. Hän teki voittomaalin Philadelphia Flyersia vastaan pelatussa mittelössä.

Islanders löi Philadelphian 3-1. Islanders johtaa toisen kierroksen ottelusarjaa nyt voitoin 2-1, kun jatkopaikka irtoaa neljällä voitolla.

Philadelphia otti avauserässä komennon Tyler Pitlickin maalilla. Toisessa erässä Matt Martin teki Islandersin tasoituksen 1–1:een.

Komarov vei Islandersin 2–1 -johtoon toisen erän viimeisillä pelisekunneilla. Anders Lee osui päätöserässä vielä ylivoimalla ja siivitti Islandersin 3–1-voittoon.

Maali oli Komaroville ensimmäinen NHL:n pudotuspeleissä. Runkosarjassakin suomalaishyökkääjä teki vain neljä maalia pelaamissaan 48 kamppailussa. Komarovilla on nyt tehot 1+2 meneillään olevista pudotuspeleistä.

Yön toisessa ottelussa Vegas Golden Knights kaatoi Vancouver Canucksin 3–0. Vegas siirtyi voitollaan ottelusarjassa 2–1 -johtoon.