Boston Bruinsin loma kolkuttelee oven takana

Boston Bruins on ajettu nurkkaan NHL:n pudotuspeleissä. Edellisottelussa pahimman tappionsa lähes 30 vuoteen kärsinyt Bruins sai myös lauantai-iltana kylmää kyytiä Tampa Bay Lightningilta.

Tampa Bay voitti ottelun 3–1 ja karkasi ottelusarjassa johtoon niin ikään 3-1.

Kolmannen peräkkäisen ottelun voittanut Tampa siirtyi avauserässä johtoon Ondrej Palatin osumalla.

Avauserässä Bostonilla oli suuria vaikeuksia mutta toiseen erään joukkue tuli lujaa.

Se ei kuitenkaan onnistunut hyödyntämään alun hallintaansa ja Palat vei Tampan jo 2-0 johtoon.

Hetkeä myöhemmin nähtiin todella ikävä tilanne kun Bostonin Nick Ritchie taklasi vailla järkeä Tampan Yanni Gourdea selän puolelta Gourden ollessa pari metriä laidasta irti.

Rajun tällin jälkeen Gourde makasi tovin jäässä, kunnes hänet talutettiin ulos kaukalosta. Gourde palasi kuitenkin peliin vielä päätöserässä.

Ritchielle tuomittiin viiden minuutin rangaistus mutta tapausta tultaneen tutkimaan myöhemmin uudelleen kurinpidon toimesta.

Ottelusarja on katkolla Tampa Baylle Suomen aikaa maanantain ja tiistain välisenä yönä