Leo Komarov iski kauden toisen maalinsa NHL-kierroksella

Washington Capitals hävisi New York Islandersille 3-5 viime yön NHL-kierroksella. Islandersin Leo Komarov iski kauden toisen maalinsa. Islanders johti ottelua jo 0-2 kuuden minuutin pelin jälkeen. Komarovin maali oli ottelun 1-4 -maali toisen erän alussa. NHL-fanit jännittivät ottelun ajan, tekeekö Aleksandr Ovetshkin uransa 700:n maalinsa mutta se jäi vielä näkemättä.

Philadelphia Flyers voitti Florida Panthersin lukemin 4-1. Floridan kapteeni Aleksander Barkov poimi ottelussa itselleen syöttöpisteen. Kyseessä oli Barkovin NHL-uran 400:s tehopiste. Samassa ottelussa Floridan maalivahti, Sergei Bobrovsky pelasi uransa 500:nnen NHL-ottelunsa.

Montreal Canadiens hävisi Arizona Coyotesille 2-3. Arizonan maalilla oli Antti Raanta. Hän torjui ottelussa 26 kertaa. Peli oli pitkään 2–2-tilanteessa, ja ratkaisua saatiin odottaa viime hetkille asti. Arizonan Jakob Chuychrun laukoi kiekon Montreal-vahdin selän taakse Coyotesin pelatessa ylivoimalla.

Vancouver Canucks nuiji Nashville Predatorsin jäänrakoon lukemin 6-2. Nashvillen maalilla ollut Pekka Rinne tuli vaihtoon, kun toista erää oli pelattu vain minuutti. Nashvillen maaliin luisteli tämän jälkeen Juuse Saros. Toisessa erässä Predators heräsi peliin mukaan maalivahdin vaihdon myötä. Craig Smith kavensi 1–4:ään ja Mikael Granlund minuuttia myöhemmin 2–4:ään. Osuma oli suomalaisen 13:s tällä kaudella. Kiri ei kuitenkaan riittänyt ja Vancouver meni menojaan.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.