Lauri Marjamäki ei jatka Jokereissa

Lauri Marjamäki

Jokereiden päävalmentajana neljättä kauttaan toimiva Lauri Marjamäki ei jatka tehtävässä ensi kaudella. Hänen sopimuksensa on katkolla tulevana keväänä.

Marjamäki on Jokereiden historiassa pisimpään yhtäjaksoisesti päävalmentajana työskennellyt valmentaja. Hän saapui seuraan kaudelle 2018-19. Jokerit on parhaillaan läntisen konferenssin kärjessä, kun runkosarja on liki puolivälissään.

-Neljä vuotta on pitkä ajanjakso ja koimme, että tämän kauden jälkeen on oikea hetki aloittaa uusi aika, kertoo Jokereiden puheenjohtaja Jari Kurri.

-Nyt käynnissä oleva projekti huipentuu ensi keväänä, jota kohti olemme etenemässä hyvässä tilanteessa. Marjamäki on tiimeineen tehnyt hyvää ja pitkäjänteistä työtä. Kaikki fokuksemme on arjen tekemisessä, Kurri jatkaa.

Marjamäelle työ Jokereissa on ollut uralla uudenlainen haaste. Aiemmin SM-liigassa ja maajoukkueessa työskennellyt valmentaja on päässyt näkemään kansainvälisen huippuliigan vaatimustason.

-Viime kesän aikana päätin, että meneillään olevan kauden jälkeen haluan uusia haasteita. Aika Jokereissa on ollut antoisaa ja yhteistyö seurajohdon, valmentajien, huollon ja tietysti pelaajien kanssa on sujunut hyvin. Nyt fokus on tässä hetkessä, sillä työ on kesken, Marjamäki kertoo.

Jokerit tiedottaa seuran KHL-ajan neljännestä päävalmentajasta myöhemmin.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.