Lassi Lappalainen jatkoi loistavia otteitaan jalkapallon MLS-liigassa

Huuhkaja-peluri Lassi Lappalainen jatkoi loistavaia otteitaan jalkapallon MLS-liigassa, kun hänen edustamansa Montreal Impact pelasi 3-3 tasapelin FC Dallasia vastaan. Lappalainen viimeisteli ottelussa kaksi maalia ja mies on nyt tehnyt neljä maalia neljässä pelaamassaan  ottelussa.

Yön kamppailussa Lappalainen vei Montrealin 1-0 johtoon kamppailun 8 minuutilla ja viimeisteli 2-0 lukemat ensimmäisen puoliajan lisäajalla Dallasin pelaajan harhasyötön jälkeen. Toisella puoliajalla Montreal siirtyi ottelussa jo 3-0 johtoon, mutta tämän jälkeen alkoi Montrealin hankaluudet ja Dallas nousi upean kirinsä ansiosta tasapeliin.

Montrealin toinen suomalaispelaaja Jukka Raitala uurasti täydet minuutit joukkueen puolustuksessa.