KuPS:lta huikea taistelu Kazakstanissa – palkintona paikka Konferenssiliigan seuraavalle kierrokselle

Kups

Kuopion Palloseura eteni jalkapallon Konferenssiliigan viimeiselle karsintakierrokselle huikean näytelmän jälkeen. KuPS nousi kahden maalin tappioasemasta 4–3-voittoon Astanasta ja voitti otteluparin lopulta yhteismaalein 5–4.

Lucas Rangel iski hattutempun kazakstanilaisten verkkoon. Voittomaalin laukoi puolestaan latvialainen Janis Ikaunieks 77. minuutilla.

Palloralli alkoi kotijoukkueen toimesta jo neljännellä peliminuutilla, kun Tigran Barsegjan laukoi johtomaalin. Sama mies osui toisella jaksolla toistamiseen ja vei joukkueensa 3–1-johtoon.

KuPS kohtaa seuraavalla kierroksella Saksan Bundesliigassa pelaavan Union Berlinin. Otteluparin voittaja etenee Konferenssiliigan lohkovaiheeseen.