KuPS ja Ilves tasasivat pisteet Veikkausliigassa

KuPS pelasi tänään Veikkausliigan ainoassa ottelussa Ilvestä vastaan 1–1-tasapelin ja nousi tasapisteisiin sarjaa johtavan HJK:n kanssa.

Ilveksen maalivahti Mika Hilander joutui koville jo ensimmäisellä puoliajalla, kun hän poimi komeasti KuPS:n Lucas Rangelin ja Urho Nissilän maalipaikat. Toisella puoliajalla Hilanderin torjuntoihin kilpistyivät Usman Salen, Petteri Pennasen ja Rangelin maalintekoyritykset.

Ilves iski 1–0 -johtomaalin toisen puoliajan alussa, kun Naatan Skyttä ampui pallon alakulmaan. Ilveksen johto kesti vain muutaman minuutin ennen kuin Nissilä tykitti yläkulmaan KuPSille 1–1 -tasoituksen vapaapotkusta.

– Tasapeli oli pettymys. Saimme luotua sen verran paikkoja, että olisi pitänyt voittaa, Nissilä sanoi.

Ilves säilytti paikkansa sarjan viidennellä sijalla.