Scroll Top

KPL lähtee alkavaan poikien Superpesis-kauteen mestarisuosikkina

Superpesis Pesäpallo Pesis
11 joukkuetta on mukana poikien Superpesiksessä alkavalla kaudella. Pelinjohtajien arvioima mestarisuosikki Kouvolan Pallonlyöjät on tulessa heti avausottelussa tänään vappuaattona, kun joukkue matkustaa Kankaanpäähän.
Mestaruuden asettavat myös tavoitteekseen viime kauden ykkönen Kiteen Pallo -90 sekä Koskenkorvan Urheilijat ja Sotkamon Jymy.
KUVA: Erkki Hautaviita


Poikien Superpesiksessä nähdään kentällä useita miestenkin pääsarjassa läpilyöneitä nuoria tähtiä. Heistä pelinjohtajat nostivat ennakkoarvioissa vahvimmin esiin lukkarit Jesse Eskelisen ja Juho Hakomäen sekä vuoden poikapesäpalloilijoiksi kahdella edellisellä kaudella valitut Hannes Pekkisen ja Perttu Ruuskan.

Poikien Superpesiksessä pelataan kaksinkertainen runkosarja kahdessa alkulohkossa. Neljä joukkuetta molemmista lohkoista etenee kahdeksan parhaan pudotuspeleihin.

Keskikesän kohokohta on A-poikien Itä-Länsi-ottelu upouudella Kerubi Stadionilla Joensuussa. Pohjois-Karjalan Maakuntaliitto tarjoaa otteluun maksuttoman sisäänpääsyn perjantaina 29.6. Lisätietoa on saatavissa osoitteesta www.ita-lansi.fi.

Lähteet: Pesäpalloliiton tiedote

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.