KORIPALLOVIHJE: NBA tarjoaa taas muutaman herkkupalan

NBA:n ystäville on tarjolla taas herkkua ensi yönä, kun pallo nousee ilmaan 11 ottelun merkeissä.

Brooklyn Nets – Dallas Mavericks

Brooklyn on pelannut isonumeroisia pelejä läpi kauden. Pisteitä joukkue takoo laajalta rintamalta, ja parhaina päivinä Nets onnistuu horjuttamaan kärkipään joukkueita aina loppuminuuteille saakka.

Nets on ennakkosuosikki kamppailuun lähdettäessä, mutta Dallas on osoittanut myös vaarallisuutensa tehokkaana heittojoukkueena. Netsin puolustus on ollut ajoittain laiskaa, ja hyvin valmennettu Dallas osaa hyödyntää vastustajan nukahdukset.

Kummallakin on kuitenkin alla tiukat kamppailut eiliseltä, joka varmasti vaikuttaa vireyteen. Siksi Geemedia tarjoaa under-vetoa tähän otteluun.

NBA

Kello 01:35

Under 213.0 @ 1.90 ComeOn

Utah Jazz – Sacramento Kings

Utah on pelannut laadukasta koripalloa ja joukkueella on käynnissä jo toinen pitkä voittoputki kuluvan kauden aikana. Tulokaskauttaan pelaava Donovan Mitchell tahdittaa erinomaisesti Utahin peliä ja pystyy kantamaan tulosvastuuta hyökkäyspäässä.

Sacramento joutuu tekemään täyden päivätyön halutessaan pysyä iskuetäisyydellä vielä toisellakin puoliajalla. ComeOn tarjoaa ottelun pisterajaksi 198,0 pistettä, mikä on melko alhainen, koska Jazzilla on jo itsessään potentiaalia 120 pisteeseen, varsinkin kun vastaan asettuu yksi liigan heikoimpia joukkueita.

NBA

Kello 03:05

Over 198.0 @ 1.90 ComeOn

Washington Wizards – Indiana Pacers

Jo pitkään ilman tähitakamiestään John Wallia operoinut Washington lähtee hakemaan hyvälle vireelleen jatkoa Pacersia vastaan. Itäisessä konferenssissa viidentenä majaileva joukkue on tullut kauden aikana tunnetuksi erittäin vaikeana vastustajana, eikä se tee Pacersinkaan iltapuhdetta helpoksi. Keinot Bradley Bealin pysäyttämiseksi on löydettävä, mikäli vieraat haluavat pisteet hakea Washingtonista.

Pacers on ollut yllättävän vahva All Star -tauon jälkeen Victor Oladipon johdolla, ja vieraista on irronnut jopa 18 voittoa. Wizards on taas vastaavasti ollut hieman heikompi kotiparketillaan kuin vieraspeleissä, joten Pacersin kerroin 2,50 on vähintäänkin kokeilemisen arvoinen. Pacers pitää hallussaan tällä hetkellä sijaa kaksi idän puolella 40 voitollaan.

Kamppailu eteneen todennäköisesti korintekokilpailuksi viimeisellä jaksolla, joten myös pisteraja 209 voi rikkoutua. Lisäksi kummankin joukkueen pistekeskiarvot ottelua kohden on 105-107 pistettä, joten tuokin tilasto puoltaa kyseisen pisterajan rikkoutumista.