Scroll Top

KORIPALLO: Koposen ja Salinin joukkueille pakkovoitot

Espanjan ACB-liigassa Sasu Salinin ja Petteri Koposen joukkueet olivat selkä seinää vasten omissa puolivälieräsarjoissaan. Sekä Gran Canaria että Barcelona nappasivat kuitenkin tärkeät voitot pitääkseen kautensa elossa. Ratkaisevat ottelut ovat edessä viikonloppuna.

Barcelona oli hävinnyt ensimmäisen ottelunsa Valencialle ja tarvitsi kotikentältään voiton jatkaakseen kauttaan. Barcelona ei antanut vastustajalleen mahdollisuuksia, vaan siirsi ratkaisun kolmanteen peliin 91-79 (49-32)-voitolla. Koponen heitti 13 minuutissa kolme pistettä, otti yhden levypallon ja antoi kolme syöttöä. Ratkaiseva puolivälierä on edessä lauantaina Valenciassa.

Salin oli Gran Canarian kanssa samassa tilanteessa kuin Barcelona Baskoniaa vastaan ja niin ikään kykeni venymään kotikentällään pakkovoittoon. Gran Canaria juoksi Baskonian yli 94-79 (49-32). Salin uurasti kentällä 24 minuuttia ja merkkautti tilastoihinsa kahdeksan pistettä, kaksi levypalloa ja yhden syötön. Ratkaiseva kolmas ottelu pelataan Vitoria-Gasteizissa sunnuntaina.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.