Scroll Top

Kolme suomalaisjoukkuetta tulessa sunnuntaina

Gamblers CHL

Champions Hockey Leaguen tiivis ottelutahti jatkuu sunnuntaina 10.9. Suomalaisjoukkueista tulessa ovat tuolloin Pelicans, Ilves ja Lukko.

Pelicans hävisi syksyn ensimmäisessä CHL-ottelussaan Växjö Lakersille 1-5, mutta sen jälkeen kurssi on kääntynyt. Ensin kaatui Rouen Dragons 8-3 ja perjantaina Vitkovice Ridera 4-0.

– Meillä peli on kehittynyt hyvin, Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä kiittelee.

Tahti on siis tiukka, kun sunnuntaina Lahteen saapuu Oceláři Třinec.

– Hirveästi ei ole vielä seuraavaan vastustajaan pystynyt ajatuksia kääntämään, mutta jälleen on vastassa kova eurooppalainen joukkue, Niemelä sanoo.

Pelicansin ja Oceláři Třinecin kohtaaminen alkaa Isku Areenalla sunnuntaina 10.9. kello 16.00.

Oceláři Třinec piti perjantaina Ilvestä tiukoilla Nokia Arenassa, mutta lopulta tamperelaiset voittivat pelin 5-4. Nyt on puolestaan Ilveksen vuoro isännöidä Vitkovice Rideraa.

– Jonkin verran tuli nyt loukkaantumisia, jotka saattavat vaikuttaa, Ilveksen päävalmentaja Antti Pennanen mietti perjantain koitoksen jälkeen.

Ilves on edennyt tämän syksyn CHL:ssa voitosta voittoon, mutta Pennanen tietää, että tässä sarjassa ei saa mitään helpolla.

– Kova peli on taas tiedossa, se on selvää, Pennanen alleviivaa.

Ilves ja Vitkovice Ridera kohtaavat Nokia Arenassa sunnuntaina 10.9. kello 16.00.

Lukko on aloittanut CHL:n vahvasti napaten kolme suhteellisen selkeää voittoa. Belfast Giants kaatui kotona 3-1 ja Aalborg Pirates 6-2 sekä torstaina Rapperswil-Jona Lakers 5-2. Päävalmentaja Tomi Lämsä onkin joukkueensa alusta tyytyväinen.

– Haluamme menestyä jokaisessa sarjassa ja olemme pystyneet voittamaan nyt kolme ottelua, joista kaksi vielä vieraissa. Täytyy olla siinä mielessä tyytyväinen. Meidän täytyy pitää luistimet tiukasti jään pinnalla ja muistaa, että olemme vasta tämän joukkueen kanssa alkutaipaleella ja kirjoittamassa omaa tarinaamme, Lämsä sanoo.

Seuraavaksi Lukko pääsee taas kotikentälleen, jossa se kohtaa torstaina Tapparan tiukille pistäneen Adler Mannheimin. Tappara oli pitkään pinteessä, mutta onnistui raapimaan voiton voittomaalikilpailun kautta. Sitä ennen Mannheim ehti kaataa sekä Bolzanon että Red Bull Salzburgin.

– Kaikki ovat kovia pelejä eikä tässä sarjassa ole helppoja vastustajia. Kaikki ovat ammattijoukkueita täynnä kovia pelaajia. Sieltä on taas tulossa erittäin vahva joukkue vastaan ja on kiva pelata eri maista tulevia vastustajia vastaan, Lämsä pohtii.

Lukko ja Adler Mannheim kohtaavat Kivikylän Areenalla sunnuntaina 10.9. kello 16.00 alkaen.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.