Katsaus yön NHL-kierrokselle

Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov palasi loukkaantumisensa jälkeen tositoimiin. Florida kohtasi Pittsburgh Penguinsin ja vei ottelun 4-2. Suomalainen kuittasi tililleen kaksi syöttöpistettä. Barkov ei ole vielä kuluvalla kaudella onnistunut maalinteossa.

Embed from Getty Images

Kasperi Kapanen jatkoi todella hyviä otteitaan. Kapasen Toronto Maple Leafs hävisi vieraissa Boston Bruinsille 4-2. Kapanen onnistui toisessa perättäisessa ottelussa maalinteossa. Bostonin Tuukka Raskille kyseessä oli 500. NHL:n runkosarjaottelu. Rask torjui 28 kertaa.

New York Rangers kohtasi Arizona Coyotesin ja Kaapo Kakko kirjautti ottelussa ensimmäisen NHL-syöttöpisteensä. Coyotes voitti ottelun 2-3.

Embed from Getty Images

San Jose Sharksin ja Buffalo Sabresin ottelussa Rasmus Ristolainen ja Henri Jokiharju olivat tehokkaina. Ristolainen kuittasi kaksi syöttöpistettä ja Jokiharju yhden. Buffalo voitti ottelun jatkoajalla 4-3.

Nashville Predatorsin Pekka Rinne päästi vain yhden maalin torjuen 26 kertaa, kun Nashville Predators voitti Anaheim Ducksin 6-1.

Embed from Getty Images

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.