Scroll Top

Katsaus MLB:n viime metreille!

Gamblers MLB

MLB vetelee viimeisiään runkosarjan osalta ja jäljellä on keskimäärin kaksi ottelua per joukkue. Suoraan jatkajan paikalta American Leaguesta on selvinnyt kaikki ja National Leaguessa Colorado Rockiesilla on mahdollisuudet kiilata Chicago Cubsin ohi voittamalla molemmat ottelunsa ja Cubsin hävitessä ne.

Colorado pelaa viimeiset ottelunsa kotonaan ketäpä muuta vastaan kuin Los Angeles Dodgersia vastaan ja juuri päättyneessä pelissä   Colorado pieksi Dodgersin 9-1. Otteluita on kaksi jäljellä ja ne pelataan peräkkäisinä päivinä.

Embed from Getty Images

Cubs pelaa loput kaksi otteluaan Cincinnati Redsiä vastaan vieraissa ja juuri päättyneessä pelissä Cubs oli parempi luvuin 5-4.

Mikäli tilannetta katsoo niin tulevaisuus näyttää Cubsilla huomattavasti valoisammalta kuin Rockiesilla. Gee ennustaa Cubsin suoraa jatkoon pääsyä.

Wild Card otteluissa on kyse ikään kuin ”lucky loser” -peleistä. Muutama voittajien ulkopuolelle jäänyt joukkue pääsee villillä kortilla jatkoon. MLB:ssä homma toimii niin, että otteluparit arvotaan ja parempi jatkaa matkaansa varsinaisiin pudotuspeleihin.

Embed from Getty Images

American Leaguessa lukuisalla joukkueella on mahdollisuus päästä wild card -peleihin kuten niin ikään National Leaguessa.

Gee kehottaa olemaan äärettömän varovainen pelaamisen kanssa ja seuraamaan mieluummin ilman panoksia matseja siihen asti, kun alkaa kunnon ottelut.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.