Scroll Top

Katsaus ja vihje otteluun Mayweather vs. McGrecor

IMG_6846

Ottelu, jota kaikki ovat odottaneet otellaan varhain tulevana sunnuntai-aamuna Suomen aikaa. UFC-mestari Conor McGrecor haastaa Floyd Mayweatherin ja McGrecor lähtee otteluun asiantuntijoiden mukaan selvästi altavastaajana. Kuilu UFC-häkistä yli 10-erän ammattinyrkkeilyotteluun on valtava ja kohta nähdään, miten hyvin McGrecor kykenee laittamaan kampoihin todella tarkasti nyrkkeilevälle ja huipputaitavalle Mayweatherille. Vedonlyöntiyhtiöillä paukkuu ennätykset liikevaihdossa yhden kohteen osalta ja ottelua seurataan ympäri maailmaa. Ja on vuorenvarmaa, että McGrecorin voittaessa tavalla tai toisella vedonlyöntiyhtiöt kokevat suurimman yksittäisen tappionsa kautta aikain.

Mayweatherin saldo ammattilaisnyrkkeilijänä on 49 voittoa ja 0 tappiota. Kyseessä on huikea recordi. Mayweatherin nyrkkeilytyyli on tylsääkin tylsempi puolustusvoittoinen mutta sitäkin tehokkaampi. Mayweather saa myös ajettua hitaasti mutta varmasti vastustajansa köysiin, jonka jälkeen kunnon iskusarja on valmis puhumaan. Mayweatherin ainoa miinus on hänen ikänsä, 40 vuotta mutta Geen mielestä se vaan lisää suoritusvarmuutta.

Irlantilainen lähtee uransa ensimmäiseen ammattilaisnyrkkeilyotteluun kovimmassa mahdollisessa paikassa. Jo tässä vaiheessa on todettava, että eihän ottelussa todellisuudessa ole mitään järkeä. McGrecor joutuu jättämään pois polvi-, kyynärpää-, sidonta- yms. tekniikkansa ja mennä kehään eikä häkkiin, vastassa yksi kaikkien aikojen parhaista nyrkkeilijöistä, Floyd Mayweather. Ottelussa on kyse vain ja ainoastaan viihdearvosta ja rahasta ottelijoille summien ollessa jälleen tähtitieteellisiä.

Mitä vedonlyöntiin tulee niin huomio kiinnittyy joko pörssiin, jonka löydät TÄÄLTÄ, tai Bet365:n listoille. Kertoimet on laskettu todella hyvin ja on vaikea löytää mitään pelattavaa. Nuori ja innokas irkku tullee alussa päälle kuin höyryjuna mutta erä erältä ottelu kääntyy Mayweatherin puolelle. Erien 6-8 paikkeilla McGrecor on arsenaalinsa käyttänyt ja on Mayweatherin huomassa, antaako hän ottelun kestää täyttä aikaa vai pudottaako hän irkun. Tässä välissä on syytä huomauttaa, että Mayweatheria ei kiinnosta kuin voitto, josta saa täysin pelaamattoman kertoimen 1.25. Kysymys kuuluu, minkälaisen sopimuksen jenkki on kirjoittanut ja sen sisältö on betsaajille painajainen. Mayweather voittaisi ottelun tyrmäyksellä, teknisellä tyrmäyksellä tai hylkäyksellä (Bet365 1.72) ihan milloin hän haluaisi mutta mikäli hän on kirjoittanut sopimuksen, että ottelu kestää 12 erää niin lapulla voidaan sytyttää takka.

Ainoa pelattava kohde löytyykin edellämainitun spekulaation kautta erät, joita tullaan näkemään monta. Mayweather ei halua lopettaa ottelua liian aikaisin ja McGrecor ei siihen kykene niin me poimimme lapulle yli 7.5 erää kovalla kertoimella 1.80 (Bet365). Rohkeimmat ottaa vieläkin enemmän eriä mutta Gee tyytyy tähän.

AMMATTILAISNYRKKEILY

Florian Mayweather – Conor McGrecor
Sunnuntai kello 05:00

Yli 7.5 erää @ 1.80 Bet365

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.