Kasperi Kapasen debyytti Pittsburgh Penguinsissa onnistui – ”Kiitos, että kysyitte minultakin jotain”

Kasperi Kapasen debyytti Pittsburgh Penguinsissa onnistui hyvin. Kapanen oli mukana joukkueensa avausmaalissa, kun Colton Sceviour tasoitti pelin Washington Capitalsia vastaan 1–1:een avauserän lopussa. Viisumiepäselvyyksien ja karanteenin takia kauden aloituksesta myöhästynyt Kapanen kuljetti kiekon ylös, laukoi kohti maalia ja Sceviour laittoi kiekon sisään maalin edustalta.

Ottelun ratkaisi jatkoajalla Pittsburghin Sidney Crosby, joka taituroi 5–4 -voittomaalin. Voitto oli Pittsburghille toinen perättäinen Washingtonista.

Ottelun lehdistötilaisuudessa pelaajista paikalle valikoitui Kapanen ja Pittsburghissa lähes Jumalan asemassa oleva Crosby. Kysymyspatteristo kohdistui luonnollisesti Crosbyyn ja kun Kapasen vuoro viimein tuli, totesi hän alussa, ”Kiitos, että kysyit minultakin jotain”. Tämä sai Crosbyn purskahtamaan nauruun vieressä.

Kasperi Kapanen ja Sidney Crosby
Kuva: Pittsburgh Penguins

Suomalaismaalivahti Kevin Lankinen teki NHL-debyyttinsä Chicago Blackhawksin maalilla kun Chicago hävisi Florida Panthersille lukemin 5–4 jatkoajalle venyneessä ottelussa. Lankinen torjui ottelussa 23 laukausta.

Embed from Getty Images

Floridan Aleksander Barkov syötti ottelussa kaksi maalia. Heti ottelun alussa hän alusti Carter Verhaeghen maalin. Jatkoajalla Barkov taas antoi kiekon Frank Vatranolle, joka laukoi Panthersin voittomaalin.

Los Angeles Kingsin ja Colorado Avalanchen välisessä ottelussa koettiin jännitystä loppuun asti. Colorado johti ottelua 0-3 ennen viimeistä erää mutta Kings tuli maalin päähän, mutta se ei riittänyt ja näin ollen Colorado otti täyden pistesaldon. Mikko Rantanen onnistui maalinteossa ottelun toisessa erässä.

NHL-kierroksen tulokset

Ottawa–Winnipeg ja 3–4
Philadelphia–Buffalo 3–0
Florida–Chicago ja 5–4
NY Rangers–New Jersey 3–4
Pittsburgh–Washington ja 5–4
Detroit–Columbus ja 3–2
Los Angeles–Colorado 2-3

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.