Jokerit ja Henrik Haapala kahden vuoden jatkosopimukseen

Jokerit ja Henrik Haapala ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta helsinkiläisseurassa myös kahdella tulevalla kaudella. Uusi sopimus ulottuu kevääseen 2023.

-Haapalan parhaat pelivuodet ovat vielä edessä ja hänen kehityskäyränsä on ollut Jokereissa koko ajan nouseva. Hän on ratkaisukykyinen pelaaja, jolta löytyy erinomaista syöttötaitoa ja oveluutta sekä kykyä haastaa vastustajan puolustajia, sanoo Jokereiden GM Jari Kurri.

Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

-Jokerit on ollut minulle tosi hyvä paikka pelata ja olen viihtynyt täällä erittäin hyvin. Suomalaisessa seurassa on ollut kiva tehdä hommia ja itseään saa haastaa joka pelissä Euroopan parhaita vastaan. Tämä on hyvä paikka kehittyä pelaajana ja tuntuu hienolta saada jatkaa täällä, Haapala kertoo.

Haapala, 26, saapui Jokereihin kaudeksi 2019-20. Hän on pelannut helsinkiläisseuran paidassa KHL:ssä 94 runkosarjaottelua tehoin 13+39=52. Tämän kauden osalta hän on joukkueen neljänneksi paras pistemies 38 ottelun tehoilla 7+16=23.

Hyökkääjä on pelannut urallaan aiemmin Tapparassa, jossa voitti kaksi SM-liigan mestaruutta, Pohjois-Amerikassa Florida Panthersin organisaatiossa sekä Sveitsin liigan Luganossa. Haapala voitti alle 20-vuotiaiden MM-kultaa tammikuussa 2014 ja on pelannut viime vuosina myös Leijonissa.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.