Karjala-turnauksen liput myyntiin perjantaina – Yleisöllä pääsy Suomen otteluihin, lippuja rajoitettu määrä

5.–8. marraskuuta järjestettävän Karjala-turnauksen lipunmyynti alkaa perjantaina 23.10. klo 14:00.

Koronaviruksen vuoksi yleisö pääsee tänä vuonna paikalle vain Leijonien peleihin, joihin pääsylippuja voidaan myydä noin 4500 per ottelu. Liput ovat myynnissä vain ennakkomyyntinä, eli lippukaupat tulee tehdä etukäteen. Kotikatsomoissa turnauksen otteluita voi seurata TV5-kanavalta ja Dplay-palvelusta.

– Karjala-turnauksen pääsyliput myydään paikkakohtaisesti siten, että myynnissä on vain joka toinen paikka. Lipunostajien ei siis tarvitse jättää tyhjiä paikkoja väliin lippuja ostaessaan, Jääkiekkoliitossa lipunmyynnistä vastaava Sanna Pakarinen kertoo.

– Katsomot on jaettu yhdeksään eri lohkoon ja kukin katsoja voi liikkua ainoastaan oman lohkonsa alueella. Myös sisäänkäynti tapahtuu lohkoittain ja jokaisesta lohkosta löytyvät ravintolapalvelut ja wc-tilat.

Pääsylippujen hinnat vaihtelevat kategorioittain, aikuisten liput maksavat alkaen 19 ja lasten alkaen 9 euroa.

Ajoissa ja terveenä paikalle, kasvomaskit mukaan

Ottelupäivinä Areenan ovet aukeavat tuntia ennen ottelun alkua. Katsojia pyydetään saapumaan paikalle ajoissa pahimpien jonojen välttämiseksi ja huomioimaan, että ovilla on turvatarkastukset. Poikkeusjärjestelyiden vuoksi mahdollisuutta tavarasäilytykseen ei valitettavasti ole tarjolla.

Paikan päälle saapuvilta yli 15-vuotiailta katsojilta edellytetään Hartwall Arenan sisällä kasvomaskin käyttöä ja paikalle voi luonnollisesti saapua vain terveenä.

–Toivomme myös, että kaikilla katsojilla on Koronavilkku-sovellus ladattuna ja käytössä, Pakarinen muistuttaa.

Karjala-turnaus 2020 – otteluohjelma

Torstai 5.11.2020
14:30 CZE – SWE
18:30 RUS – FIN

Lauantai 7.11.2020
13:30 SWE – RUS
17:30 FIN – CZE

Sunnuntai 8.11.2020
13:30 CZE – RUS
17:30 FIN – SWE

Lähde: SJL

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.