Karhut kipusi kolmen maalin takaa jatkoaikavoittoon Salibandyliigassa

Salibandyliigassa pelattiin torstaina yksi ottelu, jossa nousija Karhut nousi Steelersin vieraana kolmen maalin takaa tasoihin ja 7–6-jatkoaikavoittoon. Ratkaisun runnoi Juho Myllyharju jo 24 sekunnin pelin jälkeen.

Vielä 12 minuuttia ennen loppusummeria Steelers johti 5-2, mutta Eero Harjula ja kahdesti osunut Antti Vuorinen nostivat porilaiset kolmessa minuutissa rinnalle. Vielä Steelersin aikalisän jälkeen Tuomas Puisto nosti Karhut johtoon, mutta voittoon se ei vielä riittänyt. Vieraiden paikka iskeä viimeinen niitti tyhjiin osui vain tolppaan, ja kuudella viittä vastaan Samuli Grönfors napautti takakulmalta tasoituksen. Jatkoajan avausvaihdossa Karhut runnoi irtopallon maalin edestä verkkoon tilanteessa, jossa maalivahti Pasi Järvinen näytti ensin saaneen kelpo iskun mailasta.

Karhujen toinen perättäinen vierasvoitto varsinaisen peliajan jälkeen soi toiseksi viimeisenä oleville porilaisille kahden pisteen etumatkan Kooveehen. Steelers on yhdeksäntenä kahden pisteen päässä pudotuspeliviivasta.

Perjantaina Salibandyliigassa pelataan ottelut TPS–Oilers, Classic–Koovee, Westend Indians–Happee ja Nokian KrP–LASB.7