Scroll Top

Kampparien Santeri Laitinen on valittu Bandyliigan tammikuun pelaajaksi

694D59E3-C304-49F5-8848-659822451D19

Kampparien Santeri Laitinen on valittu Bandyliigan tammikuun pelaajaksi. Laitinen teki tammikuussa kuuteen otteluun 17 maalia ja 23 tehopistettä.

Kuva: Janne Ekman

Laitisen valmistautuminen kauteen ei ollut helppo, sillä Laitinen pääsi tositoimiin nilkkamurtuman jäljiltä vasta joulukuun puolivälissä. Laitinen pääsi hyvinkin nopeasti Bandyliigan rytmiin mukaan ja on jäänyt maaleitta vain yhdessä tämän kauden ottelussa. Laitisen vaikutus näkyi välittömästi myös Kampparien peliesityksissä, sillä Laitisen paluun jälkeen Kampparit ei ole hävinnyt otteluakaan.

– Odotukset olivat oman kauden alkaessa, että pystyy joukkuetta auttamaan mahdollisimman paljon. Peli on parantunut niin omalta osalta kuin joukkueenkin osalta. Kyllä se vaati totuttelua muutaman pelin verran ja tuntuu ettei vieläkään ole täysin kunnossa, mutta yllättävän hyvin on pelit sujuneet, Laitinen kertoo.

Laitinen muodostaa Kampparien hyökkäyksen keihäänkärjen yhdessä Kalle Lempisen jaIisakki Kaivolan kanssa. Kampparien 93:sta maalista kyseinen kolmikko on tehnyt 67 kappaletta. Laitinen itse intoutui tammikuun aikana viettämään peräti kolmea peräkkäistä neljän maalin iltaa.

– Meillä on nyt kolme tasaväkistä hyökkääjää jota pyörittää, niin taso ei tipu ja hyökkäyksessä on leveyttä. Tammikuussa pelattiin hyvät pelit ja saatiin luotua paljon maalipaikkoja. Hyvällä prosentilla tuli myös tehtyä paikoista maalit. Jokainen jätkä on nostanut omaa pelitasoaan kauden aikana.

Kampparien ja Laitisen huippu tammikuussa oli makea vierasvoitto Porvoosta. Ottelu Akillesta vastaan oli yksi niistä otteluista, jossa Laitinen osui neljästi. Aiemmin kaudella Kampparit pelasi molemmat runkosarjan ottelut Veiterää vastaan, mistä tuloksena voitto ja tappio. Mikkeliläiset ovatkin nousseet jo sarjassa toiseksi, pelaten runkosarjan sijoitusten kannalta tärkeän pelin heti tiistaina sarjakolmosena majailevan Akilleen saapuessa Mikkeliin.

– Kyllähän se antaa lisää virtaa, että voidaan omalla peruspelillä voittaa kaikki joukkueet. Se antaa uskoa omaan tekemiseen. Porvoossa voittaminen on ollut harvinaista viime aikoina, mutta nyt oli tosi maukas vierasvoitto.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.