Kaapo Kähkönen jälleen kuin muuri Minnesotan maalilla

Änäri2 Jääkiekko NHL

Minnesota Wildin suomalaisvahti Kaapo Kähkönen jatkoi voittoputkeaan viime yön NHL-kierroksella. Kähkönen pysäytti kiekon 24 kertaa Wildin 4–3-voitossa Vegas Golden Knightsia vastaan pelatussa ottelussa. Kähkösen voittoputki venyi jo kahdeksan ottelun mittaiseksi.

Kähkönen alkaa olla Minnesotassa ihmeidentekijän maineessa. Hänen voittoputkensa on maalivahtien pelipaikalla pisin tämän kauden NHL:ssä.

Montrealin Jesperi Kotkaniemi juhli kauden kolmatta maaliaan, kun hän vei Canadiensin 1–0-johtoon Vancouveria vastaan.

Kotkaniemen tehoilta sai jatkoa, kun hän sai syöttöpisteen Jeff Petryn 4–1-osumaan kolmannessa erässä.

Edmonton Oilersin Leon Draisaitl herkutteli hattutempulla Ottawa Senatorsia vastaan pelatussa ottelussa. Draisaitl mätti tehot 3+2 Oilersin 7–1-murskavoitossa Senatorsista.

Edmontonin Jesse Puljujärvi sai jääaikaa reilut 15 minuuttia, mutta jäi ilman tehopisteitä.

Arizonan suomalaisvahti Antti Raanta poimi 44 torjuntaa, mutta Coyotes taipui Coloradolle jatkoajan jälkeen 1–2.