Juuso Riikola huippuvireessä – lue NHL:n kierrosraportti

Pittsburgh Penguins voitti Nashville Predatorsin 6-4. Pittsburgh pyssytti ensimmäisen 10 minuutin aikana kolme maalia ja pian Juuse Saaroksen oli aika tehdä tilaa Pekka Rinteelle. Nashville aloitti kirin ja teki vuorostaan kolme maalia ottelun toisessa erässä. Kolmannessa erässä Mikael Granlund teki ottelun toisensa ja NHL-uransa sadannen maalinsa. Kotijoukkue ei kuitenkaan luovuttanut vaan teki viimeisen maalinsa tyhjiin ja vei koko pelin. Saros ehti torjua ottelussa viisi laukausta ja Pekka Rinne 25. Penguinsin Juuso Riikola nappasi itselleen ottelussa kaksi syöttöpistettä.

Tampa Bay Lightning voitti Montreal Canadiensin 5-4. Ottelun ensimmäisen maalin laukoi sisään sairaslomalta palannut Jesperi Kotkaniemi. Kotkaniemi sai aivotärähdyksen joulukuun alussa ja oli huilannut siitä asti. Kotkaniemen maali ei kuitenkaan auttanut vieraita voittoon.

Toronto Maple Leafs hävisi jatkoajalla New York Rangersille 4-5. Toronton Kasperi Kapanen poimi ottelusta syöttöpisteen.

Carolina Hurricanes voitti kotonaan Washington Capitalsin 6-4. Carolinan Erik Haula sai ottelussa syöttöpisteen.

Florida Panthers voitti Detroit Red Wingsin 5-4. Aleksander Barkov sai kaksi syöttöpistettä ottelussa. Detroit on nyt voittanut viimeisestä 20 pelistä kaksi.

Dallas Starsin ja Colorado Avalanchen ottelu venyi voittolaukauskisaan, jossa Dallas voitti ottelun 3-2. Dallasin Roope Hintz kasvatti ottelussa pistesaldoaan yhdellä syötöllä.

Vegas Golden Knights voitti Arizona Coyotesin 4-1. Arizonan maalilla Antti Raanta poimi 12 torjuntaa ja päästettyään neljä maalia Arizona vaihtoi askiin Adin Hillin.