Joonatan Kovanen johti Nokian KrP:n kotivoittoon SPV:stä

F-liigan miesten sarjassa pelattiin maanantaina yksi ottelu, jossa Nokian KrP löi kotonaan SPV:n 9-5 ja nousi pisteen päähän sarjakakkonen LASBista. Nokialaisten tehomies oli kaksi maalia pommittanut ja kolme syöttänyt Joonatan Kovanen.

SPV kävi vielä avauserässä kahdesti johdossa Janne Aution ja Juho Revon maalattua, mutta jo tauolle lähdettiin lukemista 2-2 Joni Henttosen tasoitettua. Toisessa erässä KrP sitten puhkoi seinäjokisten puolustusta poikkisyötöillään yhä uudelleen ja veikin erän tylysti 6-1. Lähivapaalyönnissä isäntien muurista aukon löytänyt Sami Koski sekä kaukaa terävästi lingonnut Jere Heikkilä nostivat SPV:n vielä kolmen maalin päähän, mutta taisteluun voitosta eivät Peliveljet enää ehtineet. loppunumerot syntyivät tyhjään verkkoon, kun Joona Rantala antoi Anton Rothin viimeistellä.

SPV:n takalinjoilla nähtiin kesällä Floorball Köniziin siirtynyt Jyrki Holopainen, joka tuli hakemaan väliaikaisesti tuntumaa F-liigasta Sveitsin sarjojen jäätyä koronakriisin vuoksi kokonaan tauolle. Tuttu luottomies syötti kaksi joukkueensa maaleista mutta plusmiinustilasto jäi vielä tänään neljä pykälää miinukselle.