Joonas Korpisalo loukkaantui – lue NHL:n kierrosraportti

St. Louis Blues voitti Winnipeg Jetsin 4-1. Patrik Laineen tilastomerkinnäksi jäi yksi jäähy. St. Louis kasvatti johtonsa NHL:n länsilohkossa kahdeksaan pisteeseen. Winnipeg on lännessä kuudentena.

Ottawa Senators hävisi New Jersey Devilsille jatkoajalla 3-4. Sami Vatanen oli syöttäjänä kolmessa Devilsin maalissa. Vatanen syötti myös voittomaalin, jonka viimeisteli Jack Hughes. Kyseessä oli viime kesän ykkösvarauksen NHL-uran ensimmäinen jatkoaikamaali. Vatanen on kerännyt tällä kaudella tehot 5+15.

Loistavassa vireessä ollut, Columbus Blue Jacketsin ykkösmaalivahdiksi noussut Joonas Korpisalo loukkaantui ja hänet talutettiin pois jäältä. Korpisalo torjui 28 laukausta. Hän loukkaantui voittolaukausten aikana ja vamman tilasta ei ole virallista tietoa. Columbus hävisi Chicago Blackhawksille voittolaukausten jälkeen 2-3. Columbuksen pisteputki on nyt 10 ottelun mittainen.

Columbuksen Seth Jones kommentoi Korpisalon loukkaantumista joukkueensa Twitter-tilillä.

Boston Bruins voitti Buffalo Sabresin 3-2. Tuukka Rask torjui Bostonin maalilla 24 kertaa. Buffalon Rasmus Ristolainen laukoi 1-1 tasoituksen. Maali oli Ristolaiselle kauden neljäs. Henri Jokiharju jäi ilman pisteitä.

Florida Panthers voitti kotikaukalossaan Montreal Canadiensin 6-5. Aleksander Barkov oli hurjalla pelipäällä tehden kaksi maalia ja poimien yhden syöttöpisteen. Barkov teki Floridan 2-0 maalin ja vei Floridan uudelleen 3-2 johtoon Montrealin tultua rinnalle. Barkovilla on nyt koossa tehot 13+32. Montrealin Jesper Kotkaniemi teki joukkueensa 6-4 maalin ylivoimalla.

Arizona Coyotes hävisi Dallas Starsille 2-4. Arizona johti ottelua vielä kahden erän jälkeen 2–0 mutta Dallas iski päätöserässä huimat neljä maalia. Roope Hintz teki 2-3 voittomaalin. Coyotesin Antti Raanta piti maalinsa puhtaana kahden erän ajan, mutta antautui päätöserässä kolmesti. Viimeisen maalin Dallas teki tyhjiin. Raanta torjui 21 laukausta. Esa Lindell kirjautti syöttöpisteen Dallasin 2-1 kavennukseen.