Jokerit Tallinnassa, vol II

Jokerit lähtee hakemaan kuudetta peräkkäistä voittoaan lauantaina, kun Tallinnan-viikonlopun toinen peli Severstalia vastaan pyörähtää käyntiin klo 15.00. Maalilla pelaa Antti Niemi.

Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Janis Kalnins torjui Jokereiden maalilla perjantaina, kun Severstal kaatui Tondiraba Arenassa 4-1. Kolme ottelua tällä viikolla torjunut latvialainen saa nyt huilivuoron. Kokoonpanoon tulee toinenkin muutos, kun Ahti Oksanen hyppää Mika Niemen ja Marko Anttilan rinnalle nelosketjuun. Konsta Hirvonen on 13. hyökkääjä.

Loukkaantumisten vuoksi pelistä ovat sivussa Henri Ikonen, Saku Mäenalanen, Antti Pihlström, Aleksi Halme, Viktor Lööv ja loppukauden huilaava Oliver Lauridsen.

Jokerit nousi perjantain voitolla läntisessä konferenssissa kolmanneksi ja voi ottaa Bobrov-divisioonan kärkipaikan eli toisen sijan konferenssissa voitolla lauantaina. Dynamo Moskova on tällä hetkellä pisteen Jokereita edellä divisioonan piikkipaikalla.

Severstal tarjosi perjantaina tiukan vastuksen ja samanlainen vääntö on luvassa varmasti myös lauantain kamppailussa, joka alkaa jo klo 15.00. Pelaajilla on siis ollut vain noin 18 tuntia aikaa valmistautua uuteen koitokseen.

Ensimmäisessä ottelussa Jokerit oli terävämpi erikoistilanteissa, sillä ylivoimalla osuttiin kahdesti ja alivoimallakin kerran. Nicklas Jensen kasvatti pisteputkensa kahdella syötöllä jo yhdeksän ottelun mittaiseksi. Näissä kamppailuissa tanskalainen on tehnyt 9+6=15 pistettä.

Jokereiden kokoonpano:

6 Jesse Joensuu – 93 Peter Regin (C) – 21 Brian O’Neill
25 Henrik Haapala – 27 Petri Kontiola – 71 Nicklas Jensen
19 Veli-Matti Savinainen – 37 John Norman – 11 Steve Moses
9 Ahti Oksanen – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila (A)
26 Konsta Hirvonen

44 Mikko Lehtonen – 51 Alex Grant
42 Teemu Eronen – 18 Sami Lepistö (A)
4 Tommi Kivistö – 90 David Sklenicka
77 Eemeli Räsänen

31 Antti Niemi (98 Janis Kalnins)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.