Jokerit saa maanantain kotiotteluunsa useita pelaajia takaisin karanteenista

Jokerit saa useita tärkeitä palasia takaisin kokoonpanoonsa maanantain kotiotteluun Traktor Tsheljabinskiä vastaan. Esimerkiksi pitkissä pisteputkissa olevat Brian O’Neill ja Peter Regin nähdään jälleen helsinkiläisten hyökkäyksessä.

Jokerit pelasi viimeksi tiistaina kotonaan SKA Pietaria vastaan ja kärsi 1-4-tappion. Loppuviikon vieraspelit siirtyivät, mutta nyt joukkue pääsee jälleen tositoimiin. Tästä viikosta tulee kova rypistys, sillä Jokerit pelaa kuuteen päivään neljä ottelua.

Karanteenista joukkueen riveihin vapautuvat O’Neillin ja Reginin lisäksi Henrik Haapala, Nicklas Jensen, Aleksi Halme, Konsta Hirvonen, Jonathan Pudas, Alex Grant ja Janis Kalnins. Puolustaja Joonas Järvisen koeaika jatkuu vielä maanantain ja keskiviikon pelien ajan. O’Neill on ollut viime viikkoina loistovireessä, sillä hän on iskenyt kuudessa viime pelissä tehot 2+8=10. Myös Regin on ollut tehokas; tanskalainen on tehnyt kolmeen viime otteluunsa 2+3=5 pistettä. Sivussa ovat hyökkääjät Jordan Schroeder, Veli-Matti Savinainen, Antti Pihlström ja Julius Junttila sekä puolustajat Niklas Friman, David Sklenicka ja Tommi Kivistö.

Päävalmentajana illan ottelussa toimii Ari-Pekka Pajuluoma. Vaihtopenkillä valmentajina ovat Jokereiden U20-nuorten päävalmentaja Tero Määttä ja kehitysvalmentaja Tomi Mäki, jotka olivat mukana jo tiistain SKA-pelissä.

Jokerit on läntisessä konferenssissa yhdeksäntenä, mutta karanteenien vuoksi pelimäärä on edelleen merkittävästi pienempi kuin muilla joukkueilla. Edellä olevat ryhmät ovat pelanneet 6-8 ottelua helsinkiläisiä enemmän.

Tämän illan vastustaja Traktor on ollut alkukaudesta huipputikissä, sillä joukkue on idässä neljäntenä ja voittanut 16 viime pelistään peräti 13. Parhaillaan joukkue on kolmen ottelun voittoputkessa.

Itseluottamusta Traktor Helsingissä tarvitseekin, sillä joukkue ei ole pystynyt Hartwall Arenassa koskaan Jokereita kaatamaan. Keskinäisissä peleissä punakeltaiset ovat olleet niskan päällä koko KHL-ajan, sillä voitot ovat menneet Jokereiden eduksi 10-1.

Jokereiden ja Traktorin välinen ottelu alkaa Hartwall Arenassa klo 18.30.

Jokereiden kokoonpano:

6 Jesse Joensuu (A) – 21 Brian O’Neill (A) – 20 Eeli Tolvanen
25 Henrik Haapala – 93 Peter Regin – 71 Nicklas Jensen
72 Aleksi Halme – 37 John Norman – 81 Iiro Pakarinen
48 Henri Ikonen – 80 Saku Mäenalanen – 12 Marko Anttila (C)
26 Konsta Hirvonen

44 Mikko Lehtonen – 64 Jonathan Pudas
50 Viktor Lööv – 36 Jakub Krejčík
7 Joonas Järvinen – 51 Alex Grant

39 Anders Lindbäck (98 Janis Kalnins)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.