Jokereista tehtiin hetkessä kotiareenallaan narreja

Helsingin Jokereilla oli vihdoin jo lähes normaali kokoonpano kasassa, kun useat pelaajat palasivat karanteenin jälkeen tositoimiin joukkueen kohdatessa maanantain kotiottelussa Traktor Tsheljabinskin.

Alussa eheähköltä näyttänyt Jokerilauma menetti kuitenkin kolmannessa erässä 1-0 -johtonsa hetkessä ja Traktor haki mukaansa 1-3 -voiton.

Jokerit siirtyi kamppailun toisessa erässä ensin 1–0-johtoon, kun kiekko kimposi lopulta Jesse Joensuun kautta sisään.

Johto säilyi kolmannen erän puoleen väliin saakka ja edessä oli painajaismainen hetki helsinkiläisille. Traktor teki kahdessa minuutissa kolme maalia ja tilanne oli hetkessä 1-3.

Jokerit on tällä hetkellä KHL:n läntisessä konferenssissa pudotuspeliviivan alapuolella. Joukkue on kuitenkin pelannut huomattavasti muita vähemmän otteluita.

Traktor on puolestaan KHL:n itäisessä konferenssissa kolmantena.