Jokerit pelaa Riiassa viimeisen ottelun ennen maajoukkuetaukoa

Jokerit kohtaa Dinamo Riian vieraskaukalossa maanantai-iltana viimeisessä kamppailussaan ennen maajoukkuetaukoa. Steve Moses ja Ahti Oksanen palaavat pelaavaan kokoonpanoon.

Jokereiden kolmen ottelun vieraskiertue alkoi torstaina voitolla Magnitogorskissa ja jatkui lauantaina tappiolla Jaroslavlissa. Joukkue on lännessä nyt neljäntenä, kun tasapisteissä yhden ottelun enemmän pelannut Dynamo nousi varsinaisella peliajalla tulleiden voittojen turvin edelle.

Moses ja Oksanen palaavat kokoonpanoon, mutta muuten Jokerit jatkaa tutulla miehistöllä. Maalilla pelaa Janis Kalnins. Jesse Joensuu kärsii tänään ja 11.2. pelattavassa Traktor-kamppailussa kahden ottelun pelikieltonsa, joka tuli kahden peräkkäisen suihkukomennuksen myötä.

Loukkaantumisten vuoksi vieraskiertueella eivät ole olleet mukana Alex Grant, Oliver Lauridsen ja Henri Ikonen.

Mahdollisuutensa pudotuspeleihin menettänyt Dinamo Riika pelasi viimeksi lauantaina ja kärsi 0-2-vierastappion itäistä konferenssia johtavaa Ak Bars Kazania vastaan. Latvialaisryhmä on hävinnyt nyt yhdeksän ottelua peräjälkeen. Putki alkoi loppiaisena Jokereita vastaan, kun helsinkiläiset takoivat taululle lukemat 7-0 Arena Rigassa. Myös kauden kaksi aiempaa kohtaamista oli päättynyt Jokereiden eduksi.

Tämän illan ottelu alkaa klo 19.30 Suomen aikaa.

Jokereiden kokoonpano:

11 Steve Moses – 93 Peter Regin (C) – 21 Brian O’Neill
25 Henrik Haapala – 27 Petri Kontiola – 71 Nicklas Jensen
19 Veli-Matti Savinainen – 37 John Norman – 80 Saku Mäenalanen
9 Ahti Oksanen – 41 Antti Pihlström – 12 Marko Anttila (A)

44 Mikko Lehtonen – 90 David Sklenicka
50 Viktor Lööv – 18 Sami Lepistö (A)
42 Teemu Eronen – 4 Tommi Kivistö
77 Eemeli Räsänen

98 Janis Kalnins (31 Antti Niemi)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.