Jokerit palaa kauden toisen tauon jälkeen askiin – katso kokoonpano!

Jokerit palaa puolentoista viikon pelitauolta takaisin tositoimiin tänään sunnuntaina Tsherepovetsissa Severstalin vieraana. Janis Kalnins pelaa maalilla ja kokoonpanossa on kaikkiaan 17 kenttäpelaajaa.

Joukkue lähtee jatkamaan voittovirettä, sillä edellisessä kamppailussa kaatui Barys upean kirin jälkeen 5-4. Karanteenin vuoksi tullut tauko on nyt päättynyt ja Jokerit on jälleen valmis tositoimiin. Pisteistä lähdetään taistelemaan hyökkäyksen osalta kymmenellä miehellä, mutta puolustuksesta sivussa on ainoastaan Mikko Lehtonen.

Aleksi Halme ja Konsta Hirvonen ovat tänään ensimmäistä kertaa Jokereiden kokoonpanossa tämän kauden osalta. Sivussa Lehtosen lisäksi ovat Marko Anttila, Henri Ikonen, Jesse Joensuu, Anders Lindbäck, Saku Mäenalenen, John Norman, Iiro Pakarinen ja Eeli Tolvanen.

Jokerit ja Severstal kohtasivat jo aiemmin tällä kaudella Tsherepovetsissa ja tuolloin punakeltaiset ottivat 5-2-voiton. Helsinkiläisryhmässä tehokkain on viime peleissä ollut Brian O’Neill, joka on neljän pelin pisteputkessa ja iskenyt siinä ajassa tehot 0+7=7.

Jokereilla on sarjataulukossa vasta 15 pelattua ottelua ja sijoitus läntisessä konferenssissa on seitsemäs. Muut ryhmät ovat pelanneet jopa seitsemän kamppailua enemmän. Severstal on kaksi pistettä Jokereita edellä ja pelannut 20 ottelua.

Tämän päivän peli alkaa klo 16.00 Suomen aikaa.

Jokereiden kokoonpano:

19 Veli-Matti Savinainen (A) – 93 Peter Regin – 21 Brian O’Neill (C)
25 Henrik Haapala – 10 Jordan Schroeder – 71 Nicklas Jensen (A)
13 Julius Junttila – 41 Antti Pihlström – 72 Aleksi Halme
26 Konsta Hirvonen

36 Jakub Krejčík – 64 Jonathan Pudas
4 Tommi Kivistö – 90 David Sklenicka
50 Viktor Lööv – 51 Alex Grant
3 Niklas Friman

98 Janis Kalnins (35 Samuel Jukuri)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.