Jokerit makeaan voittoon Lokomotiv Jaroslavlin vieraana

Jari Kurri toimi tänään Jokereiden päävalmentajana KHL:n vierasottelussa Lokomotiv Jaroslavlin vieraana. Kurrin kertapesti penkintakana oli onnistunut, sillä Jokerit voitti ottelun 1-4 -numeroin.

Jokerit viimeisteli ottelun avausmaaliin ajassa 15.52. Siitä vastasi ruotsalaispuolustaja Jonathan Pudas. 0-2 -johtomaali syntyi ylivoimalla, kun ottelua oli pelattu reilut 18 minuuttia. Eeli Tolvanen teki kauden kolmannen osumansa. Atte Ohtamaa toi Lokomotivin ajassa 23.42 1-2:een, mutta pidemmälle kiri ei yltänyt.

Jokerit iski kolmannen osumansa vajaat neljä minuuttia myöhemmin, kun Brian O’Neill rankaisi Lokomotivia Mikko Lehtosen syötöstä. Jokereiden 1-4 -maali oli Jesse Joensuun käsialaa.

Voittajien ehdottomiin hahmoihin kuului myös maalivahti Anders Lindbäck, jolle kirjattiin 39 torjuntaa.