Jokerit lähtee tänään hakemaan viidettä perättäistä voittoa!

Jokerit hakee viidettä peräkkäistä voittoaan, kun perjantai-illan kotiottelussa vastassa on Dinamo Minsk. Kokoonpano on samassa muotissa kuin tiistain pelin loppupuoliskolla.

Jokerit kukisti HK Sotshin 3-2 jatkoajalla Mikko Lehtosen osumalla viikon avauskamppailussaan. Kahden maalin takaa-ajotilanteesta kolmanteen erään lähteneet helsinkiläiset muuttivat ketjujaan viimeiselle 20-minuuttiselle ja vaihdokset toimivat. Samoilla koostumuksilla jatketaan nyt Dinamoa vastaan.

Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Jokerit on ottanut neljä voittoa peräjälkeen ja nousseet läntisen konferenssin seitsemännelle sijalle. Edelleen sarjataulukko vääristää hieman tilannetta, sillä Jokerit on pelannut 1-4 ottelua vähemmän kuin muut joukkueet. Samalla se tietää helsinkiläisille kiristyvää ottelutahtia tulevien viikkojen aikana ennen marraskuun maajoukkuetaukoa.

Janis Kalnins on pelannut kaikissa neljässä voitto-ottelussa ja jatkaa myös tänään maalilla. Latvialainen pysäytti Sotshi-pelissä 21 laukausta ja sai olla suhteellisen rauhassa Jokereiden hallitessa kiekkoa. Muutaman ison torjunnan viime viikon paras KHL-vahti joutui tekemään ja suoriutui tehtävistään jälleen mallikkaasti.

Loukkaantuneina sivussa ovat edelleen Oliver Lauridsen, Nicklas Jensen ja Konsta Hirvonen. Terveinä kokoonpanon ulkopuolella jatkavat hyökkääjät Mika Niemi, Matias Myttynen ja Ahti Oksanen.

Jokereilla on kalavelkoja maksettavana perjantaina, sillä Dinamo otti punakeltaisista 5-0-rökälevoiton syyskuussa kotihallissaan. Sarjataulukossa joukkueet ovat tasapisteissä, joten myös tätä kautta peliin saadaan makoisat panokset.