Jokerit koki olympiakylässä niukan tappion

HK Sotshi isännöi Helsingin Jokereita muutaman vuoden takaisessa olympiakaupungissa. Ratkaisua haettiin jatkoajalta ja lopulta Sotshi oli parempi maalein 4-3. Näin ollen Jokereiden huima pisteputki jatkuu.

Kotijoukkue aloitti maalinteon Sergey Shemelyovin osumalla. Muita maaleja avauserässä ei nähtykään ja Jokerit kavensi lukemiksi 1-1 Jesse Joensuun maalilla. Esityön maaliin teki Peter Regin ja Brian O’Neill. Muutama minuutti eteenpäin ja Jokerit siirtyi 1-2 johtoon tällä kertaa Brian O’Neillin maalilla. Kauan johto ei säilynyt vaan isännät tasoitti pelin Denis Mosalyovin maalilla. Toisen erän lopupuolella Jokerit siirtyi taas 2-3 johtoon kun vasta muutaman ottelun narripaidoissa pelannut Tshekkipuolustaja David Sklenicka laittoi verkot tötterölle Ahti Oksasen ja Antti Pihlströmin esityöstä. Erätauolle siirryttiin Jokereiden johdossa.

Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Kolmannessa erässä nähtiin vain yksi osuma kun kotijoukkue tasoitti ottelun 3-3:een Simon Bertilssonin osumalla. Enempää maaleja varsinaisella peliajalla ei nähty vaan vuorossa oli jatkoaika.

Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Jatkoaika ei ehtinyt pitkälle kulua kun Sotshi teki voittomaalin Vyacheslav Leshchenkon lavasta. Jokerit nappasi mukaansa yhden pisteen ja se kohtaa maanantaina kotonaan vuoden viimeisessä pelissä HK Vitjazin.

Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Jokereiden maalilla pelasi Antti Niemi.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.