Jokerit kohtaa vieraissa sarjajumbo Kunlun Red Starin

Samuel Jukuri

Jokerit lähtee hakemaan voittoa Kunlun Red Starista kahden vaisumman pelin jälkeen. Kokoonpanoon ei tule kuin yksi muutos keskiviikkoon nähden.

Dynamo Moskova otti tylyn 5-1-voiton toissapäivänä Jokereista, vaikka helsinkiläisillä oli kamppailussa omat hetkensä. Tappio oli toinen peräkkäinen, joten tänään vire olisi tärkeää kääntää jälleen voitolliseksi.

Kokoonpanoon Jokerit tekee vain yhden muutoksen, kun pakistoon Tommi Kivistön paikalle tulee Jonathan Pudas. Muuten mennään tismalleen samalla koostumuksella kuin keskiviikkona. Samuel Jukuri jatkaa maalilla.

Jokerit on läntisessä konferenssissa edelleen viidentenä, mutta ero neljäntenä olevaan Dynamoon venähti viime kamppailun seurauksena jo 12 pisteeseen. Jokerit on pelannut kolme ottelua moskovalaisia vähemmän.

Tämän illan vastustaja Kunlun Red Star on idässä 12:ntena eli viimeisenä ja menettänyt mahdollisuutensa pudotuspeleihin. Moskovan alueen Mytishissä kotipelinsä tällä kaudella pelannut joukkue on hävinnyt seitsemän edellistä kamppailuaan.

Jokerit ja Kunlun kohtaavat nyt ensimmäistä kertaa tällä kaudella. KHL:n runkosarjapeleissä keskinäiset kohtaamiset ovat aiempina vuosina menneet voitoin 7-1 helsinkiläisten eduksi. Tämän kauden toinen keskinäinen pelataan ensi torstaina Helsingissä.

Tämän illan ottelu alkaa klo 18.00 Suomen aikaa.

Jokereiden kokoonpano:

19 Veli-Matti Savinainen (A) – 21 Brian O’Neill (A) – 71 Nicklas Jensen
25 Henrik Haapala – 37 John Norman – 81 Iiro Pakarinen
33 Markus Hännikäinen – 80 Saku Mäenalanen – 48 Henri Ikonen
13 Julius Junttila – 41 Antti Pihlström – 12 Marko Anttila (C)

50 Viktor Lööv – 18 Sami Lepistö
90 David Sklenicka – 51 Alex Grant
36 Jakub Krejčík – 64 Jonathan Pudas

35 Samuel Jukuri (1 Waltteri Ignatjew)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.