Jokerit kohtaa tänään kotihallissaan kivikovan TsSKA Moskovan

Jokerit kohtaa läntisen konferenssin kärkiryhmän ja hallitsevan KHL-mestarin TsSKA Moskovan tänään keskiviikkona Hartwall Arenassa klo 18.30. Anders Lindbäck pelaa isäntien maalilla ja John Norman palaa kokoonpanoon.

KUVA: Jokerit/Mikko Taipale

Jokereiden neljän ottelun voittoputki tuli päätökseen maanantaina, kun Lokomotiv Jaroslavl ryösti pisteet Helsingistä luvuin 4-2. Lindbäck jatkaa punakeltaisten maalilla, mutta muuten kokoonpanoon tulee jälleen pieniä muutoksia sitten toissa päivän.

Kahdesta edellispelistä sivussa ollut Norman hyppää tutulle paikalleen ykkösketjun keskelle. Puolustukseen paluun tekee Alex Grant. Sivussa ovat Niklas Friman, Henri Ikonen, Antti Pihlström sekä Julius Junttila, joka on tervehtynyt pelikuntoon, muttei ole tänään vielä kokoonpanossa. Loukkaantuneiden listalla ovat Jakub Jakub Krejčík, jonka tilannetta seurataan päivä kerrallaan, ja Aleksi Halme, jonka paluu ajoittunee marraskuun alkuun.

Jokerit on läntisessä konferenssissa kuudentena, mutta on pelannut 3-5 ottelua vähemmän kuin edellä olevat joukkueet. Keskiviikkoillan vastustaja TsSKA keikkuu konferenssin kärkipaikalla 15 pelistä tulleella 25 pisteellä, joka on kymmenen enemmän kuin Jokereilla. Otteluita TsSKA on pelannut neljä enemmän kuin helsinkiläiset.

TsSKA kärsi pitkästä aikaa tappion maanantaina Metallurg Magnitogorskin vieraana maalirikkaassa ottelussa luvuin 4-6. Sitä ennen tilille oli kirjattu seitsemän peräkkäistä voittoa, joista kuusi tuli pelaamalla ja yksi luovutuksen kautta. Moskovan jättiläinen on siis avannut kautensa jälleen tyylilleen uskollisella tavalla.

Helsingissä TsSKA vieraili ensimmäisen kerran syyskuun lopussa ja otti kolmannen osumilla 4-2-voiton. Jokereilla on tänään erinomainen mahdollisuus revanssiin. Molemmat joukkueet janoavat voittoa edellispelien tappioiden jälkeen, joten edessä on takuulla kiivas jääkiekkoilta.

Jokereiden ja TsSKA Moskovan välinen ottelu alkaa klo 18.30. Hartwall Arenan ovet avataan klo 17.00 ja Jokerikorttilaiset pääsevät katsomoihin klo 17.30, muut katsojat klo 17.45. Liput matsiin hankit Ticketmasterin verkkokaupasta. Muistathan myös lukea poikkeusaikojen tapahtumaohjeistuksen ennen saapumistasi hallille.

Jokereiden kokoonpano

19 Veli-Matti Savinainen – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill (A)
71 Nicklas Jensen – 10 Jordan Schroeder – 81 Iiro Pakarinen
25 Henrik Haapala – 80 Saku Mäenalanen – 20 Eeli Tolvanen
6 Jesse Joensuu (A) – 93 Peter Regin – 12 Marko Anttila (C)

44 Mikko Lehtonen – 64 Jonathan Pudas
50 Viktor Lööv – 90 David Sklenicka
4 Tommi Kivistö – 51 Alex Grant

39 Anders Lindbäck (98 Janis Kalnins)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.