Jokerit kohtaa läntisen konferenssin kärkipään kamppailussa Dynamo Moskovan

Jokerit

Jokerit kohtaa läntisen konferenssin kärkipään kamppailussa Dynamo Moskovan vieraskaukalossa tänään tiistaina klo 18.30 Suomen aikaa. Nicklas Jensen palaa helsinkiläisten kokoonpanoon viikon tauon jälkeen.

Kahden perutun pelin vuoksi viime viikko typistyi Jokereiden osalta vain yhteen otteluun. Vastus oli sama kuin tänäänkin, sillä Hartwall Arenassa punakeltaiset ottivat Dynamosta komean 5-1-voiton keskiviikkona. Nyt kahta pistettä lähdetään jahtaamaan Moskovan valoissa.

Loukkaantumisen vuoksi viime viikon sivussa ollut Jensen hyppää tutulle paikalleen ykkösketjun laidalle. Hyökkäykseen nousevat mukaan myös Henri Ikonen ja Tommi Laakso, joka kutsuttiin mukaan Kiekko-Vantaan riveistä. Pakistossa Petteri Lindbohm vapautuu yhden ottelun pelikiellosta ja Vitali Menshikov pelaa hänkin tänään vuoden 2022 ensimmäisen ottelunsa.

Marko Anttila ja Henrik Haapala ovat ulkona loukkaantumisten vuoksi. Kapteenin tilanne arvioidaan uudelleen ensi maanantaina, kun taas Haapalan paluu ajoittuu olympiatauon jälkeisiin peleihin. Sairastumisten takia vieraskiertueella eivät ole mukana Janne Juvonen, Jesse Joensuu ja Veli-Matti Savinainen.

Jokerit lähtee tämän illan peliin kolmen ottelun voittoputkessa, jonka aikana ovat kaatuneet Kunlun Red Star, TsSKA ja Dynamo. Sijoitus läntisessä konferenssissa on neljäs ja eroa kärkipaikkaa pitävään SKA:han neljä pistettä.

Toisena lännessä oleva Dynamo pelasi viimeksi sunnuntaina ja taipui kotikaukalossaan Neftehimikille voittomaalikilpailun jälkeen 3-4. Moskovalaisilla on näin alla kaksi peräkkäistä tappiota, sillä edeltävä ottelu oli Jokereita vastaan.

Tämän illan ottelu alkaa klo 18.30 Suomen aikaa.

Jokereiden kokoonpano:

71 Nicklas Jensen – 11 Kalle Kossila – 21 Brian O’Neill (C)
63 Tommi Laakso – 37 John Norman – 81 Iiro Pakarinen (A)
33 Markus Hännikäinen – 10 Jordan Schroeder – 77 Teemu Turunen
13 Julius Junttila – 42 Hannes Björninen – 48 Henri Ikonen

28 Otto Leskinen – 52 Philip Holm
4 Tommi Kivistö – 90 David Sklenicka
40 Petteri Lindbohm (A) – 41 Vitali Menshikov

39 Anders Lindbäck (70 Samuli Tervo)

Comments (1)

[…] Osakkeita ostamalla saatat saada myös joitakin rahanarvoisia etuuksia tai muita etuja. Myös Jokerit-seuran osakkeita on mahdollista […]

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.