Jokerit kohtaa kotonaan Dinamo Minskin torstai-iltana

Jordan Schroeder

Jokerit pelaa runkosarjan päätteeksi viisi kotiottelua. Niistä ensimmäinen on vuorossa tänään torstaina, kun vastaan asettuu Dinamo Minsk.

Helsinkiläiset palasivat voittokantaan komeasti sunnuntaina kaatamalla Metallurg Magnitogorskin vieraskaukalossa 5-2. Saku Mäenalasen, Markus Hännikäisen ja Iiro Pakarisen ketju vastasi neljästä osumasta ja Anders Lindbäck palasi tolppien väliin vakuuttavasti puolentoista kuukauden tauon jälkeen.

Voitto piti Jokerit läntisen konferenssin viidentenä ja tänään joukkueella on mahdollisuus sinetöidä playoff-paikkansa. Tähän tarvitaan yksi piste Dinamo-pelistä. Jokerit on edennyt pudotuspeleihin jokaisella KHL-kaudellaan.

Tämän päivän kokoonpano on tismalleen sama kuin sunnuntaina. Lindbäck jatkaa maalilla ja niin pakkiparit kuin hyökkäysketjutkin ovat entisellään. Hyvin toiminutta kokonaisuutta ei haluttu muuttaa.

Illan vastustaja Dinamo on lännessä seitsemäntenä neljä pistettä Jokereita perässä. Joukkueen vire on ollut viime aikoina vaisunpuoleinen, sillä seitsemästä edellisestä ottelusta on tullut vain kaksi voittoa. Viimeksi tiistaina Dinamo hävisi kotonaan Dynamo Moskovalle luvuin 4-6.

Jokereiden ja Dinamon välinen ottelu alkaa klo 18.30. Suoraa lähetystä voi seurata VSport Jääkiekko -kanavalta ja Viaplay-palvelusta.

Jokereiden kokoonpano:

19 Veli-Matti Savinainen (A) – 10 Jordan Schroeder – 71 Nicklas Jensen (A)
13 Julius Junttila – 37 John Norman – 25 Henrik Haapala
33 Markus Hännikäinen – 80 Saku Mäenalanen – 81 Iiro Pakarinen
48 Henri Ikonen – 41 Antti Pihlström – 12 Marko Anttila (C)

50 Viktor Lööv – 18 Sami Lepistö
90 David Sklenicka – 51 Alex Grant
4 Tommi Kivistö – 36 Jakub Krejčík

39 Anders Lindbäck (98 Janis Kalnins)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.