Jokerit kohtaa Admiral Vladivostokin

Jokerit ei tee muutoksia kokoonpanoonsa torstain kotiotteluun Admiral Vladivostokia vastaan. Matsiin lähdetään samalla nimilistalla kuin tiistaina.

Helsinkiläisten paluu All Star -tauolta ei sujunut suunnitelmien mukaan, kun Barys Nur-Sultan haki pisteet Helsingistä tylyin luvuin 5-1. Kolmanteen erään maalin takaa-ajoasemassa lähtenyt kotijoukkue ei onnistunut tasoituksessa ja lopussa numerot repesivät. Tänään Jokereilla on Hartwall Arenassa paljon todistettavaa.

Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Kokoonpano on tismalleen sama kuin tiistaina. Janis Kalnins jatkaa maalilla ja kenttäpelaajien osalta mennään kuudella pakilla ja 13 hyökkääjällä. Jesse Joensuu viimeisteli Jokereiden ainokaisen toissa päivänä. Myös sitä edellisessä pelissä Jokerit jäi yhteen maaliin Pietarissa.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat Saku Mäenalanen, Henri Ikonen, Alex Grant ja Oliver Lauridsen. John Norman huilaa edelleen sairastumisen vuoksi. Kiekko-Vantaan Mestis-ryhmän mukana tämän viikon ovat Konsta Hirvonen ja Eemeli Räsänen.

Admiral kukisti Jokerit marraskuussa Vladivostokissa voittomaalikilpailussa, mutta ei ole viidellä yrittämällä onnistunut vielä voittamaan Helsingissä. Molemmat joukkueet tarvitsevat pisteitä, sillä Admiral taistelee pääsystä pudotuspeleihin ja Jokerit tähtää Bobrov-divisioonan kärkeen.

Tämän illan ottelu alkaa klo 18.30.

Jokereiden kokoonpano:

6 Jesse Joensuu – 93 Peter Regin (C) – 21 Brian O’Neill
25 Henrik Haapala – 27 Petri Kontiola – 71 Nicklas Jensen
19 Veli-Matti Savinainen – 22 Mika Niemi – 11 Steve Moses
9 Ahti Oksanen – 41 Antti Pihlström – 12 Marko Anttila (A)
72 Aleksi Halme

44 Mikko Lehtonen – 90 David Sklenicka
50 Viktor Lööv – 18 Sami Lepistö (A)
42 Teemu Eronen – 4 Tommi Kivistö

98 Janis Kalnins (31 Antti Niemi)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.