Jokerit ja Lokomotiv tarjosivat pääosin viihdyttävää jääkiekkoa

Jokerit pelasi tänään toisen kotiottelunsa pitkän vieraskiertueen jälkeen. Vieraaksi oli saapunut Lokomotiv Yaroslavl.

Jokerit lähtivät hakemaan kolmatta voittoaan. Viime peli oli erinomaista jääkiekkoa ja samaa nähtiin tänään toisen erän pientä nukahdusta lukuunottamatta.

Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Jokerit meni ottelussa johtoon ensimmäisessä erässä Peter Reginin one timer-maalilla. Lokomotiv tuli erän lopussa tasoihin. Toisessa erässä vieraat siirtyivät jo 1-2 johtoon. Tämän jälkeen Jokereilta nähtiin musta hetki ja vieraat pääsivät yrittämään lisämaaleja 3vs5 tilanteessa. Jokerit selvittivät jäähyt kuitenkin kunnialla ja lisämaaleja ei nähty.

Kolmannessa erässä Jokerit tasoitti heti erän alkuun ottelun tilanteeseen 2-2 Henrik Haapalan maalilla. Tämän jälkeen nähtiin kaksi Jokereiden 5vs3 ylivoimaa kun Lokomotiv otti jäähyjä vuoron perään. Jokerit ei päässyt kuitenkaan hyödyntämään tilanteita ja siirryttiin jatkoajalle.

Jatkoajalla ei tullut maaleja niin vuorossa oli voittolaukauskilpailu. Staffan Krönwall hoiti voiton vieraille ja Jokereiden kahden maalin voittoputki katkesi.

Jokereiden seuraava kotipeli on tiistaina Amur Habarovskia vastaan.