Carolinan Teräväinen hurjassa vireessä – katsaus sunnuntain NHL-kierrokselle

Detroit Red Wings hävisi kotonaan Carolina Hurricanesille 0-2. Carolinan maaleista vastasi suomalaiset, Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen. Aholle maali oli kauden 12:s. Teräväinen teki oman maalinsa kolmannessa erässä. Suomalainen on nyt kerännyt tehot 7+19 ja hän on pistepörssissä sijalla 15. Suomalaisten tehopörssissä Teräväinen on toisena, kolmen pisteen päässä Floridan Aleksander Barkovista. Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin nollapelin pelannut Hurricanes-veskari James Reimer, joka torjui 19 kertaa. Detroitin Valtteri Filppula jäi ilman tehopisteitä.

Florida Panthers hävisi kotonaan Buffalo Sabresille 2-5. Floridan Aleksander Barkov jäi ilman tehopisteitä. NHL:n pistepörssissä 12. sijalla olevalla Barkovilla on kasassa tältä kaudelta tehot 7+22. Buffalon Rasmus Ristolainen ja Henri Jokiharju jäivät ilman tehopisteitä.

Arizona Coyotes hävisi kotonaan Edmonton Oilersille voittolaukausten jälkeen 3-4. Edmontonin Markus Granlund onnistui jälleen maalinteossa toisessa perättäisessä ottelussa. Oilersin Mikko Koskinen torjui 26 kertaa. Arizonan Antti Raanta oli luukkuvahtina.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.