Jokerit ja David Sklenicka ovat sopineet puolustajan kanssa kaksivuotisesta jatkosopimuksesta

AEB306E0-2AE6-495E-813F-27E4ED091D74

Tshekki liittyi helsinkiläisseuran vahvuuteen kesken kauden 2019-20 ja on noussut yhdeksi joukkueen runkopelaajista.

-Sklenickan fysiikka on uskomaton ja hän kamppailee kaukalossa rajusti joukkueen eteen jokaisessa ottelussa. Hän pystyy pelaamaan sekä yli- että alivoimaa ja on erittäin kokonaisvaltainen pelaaja. Hänellä on 25-vuotiaana edelleen myös mahdollisuus kehittyä rutkasti, mikä on kannaltamme erinomainen asia, toteaa Jokereiden GM Jari Kurri.

-Olen todella onnellinen, että saan jatkaa Jokereissa ainakin kaksi seuraavaa vuotta. Seura antoi minulle kaksi vuotta sitten uuden mahdollisuuden jääkiekkoilijan urallani ja kokemukseni täällä ovat olleet pelkästään positiivisia. Olen pystynyt kehittymään pelaajana jokaisella osa-alueella ja olen siitä seuralle äärimmäisen kiitollinen, Sklenicka kertoo.

Sklenicka on pelannut Jokereissa kolmen kauden aikana 116 runkosarjaottelua, joissa hän on tehnyt 13+20=33 tehopistettä. Jääaikaa on tällä kaudella tullut keskimäärin 20 minuuttia ja 30 sekuntia ottelua kohden eli toiseksi eniten joukkueesta Philip Holmin jälkeen. Sklenicka on KHL:n taklaustilastossa 11:ntenä 79 taklauksella, joka on Jokereista eniten. Blokattuja laukauksia on 48, joka on Petteri Lindbohmin (52) jälkeen joukkueesta toiseksi eniten.

Sklenicka on viime vuosina noussut myös Tshekin maajoukkueen runkopelaajaksi. Hän esiintyi viime keväänä uransa kolmansissa MM-kisoissa.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.