Jokereille todella maukas voitti KHL:ssä

JokerIt Lindbäck vierasasu

Jokerit haki väkevän esityksen jälkeen 2-5 -vierasvoiton Metallurg Magnitogorskilta. Tappio oli isännille ensimmäinen kymmeneen otteluun.

Jokerit karkasi Markus Hännikäisen avauserän osuman jälkeen 3-0-johtoon Saku Mäenalasen kahdella osumalla. Hännikäinen syötti Mäenalasen molemmat maalit.

Magnitogorsk aloitti kovan kirin päätöserässä Dennis Rasmussenin osuttua kahdesti reilun kahden minuutin sisään.

Viisi minuuttia ennen loppua Metallurgilla oli paikka tasoitukseenkin, mutta Jokereiden maalivahti Anders Lindbäck teki ilmiömäisen torjunnan. Lindbäck heittäytyi kyljelleen ja peitti suuren osan maalista.

Pian torjunnan jälkeen Veli-Matti Savinainen vei Jokerit jälleen kahden maalin etumatkalle. Iiro Pakarinen sinetöi loppulukemat tyhjään maaliin Savinaisen syötöstä.