Jokereille tappio viikon ensimmäisessä kotipelissään

Janis Kalnins

Jokerit avasi neljän ottelun mittaisen kotipelien sarjansa maanantaina tappiolla, kun se hävisi Helsingissä Avangard Omskille luvuin 2–5.

Jokereiden maalit laukoivat John Norman ja Henrik Haapala. Heistä kumpikin summasi 1+1 tehopistettä. Avangardin voittomaalin tehtailussa oli mukana Oliwer Kaski.

Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki antoi täydet kehut Omskille.

– Vastustaja oli tänään tappavan tehokas. He tekivät lähes jokaisesta mahdollisesta paikasta maalin, Marjamäki kehui.

Jokerit hallitsivat toista erää selvästi, mutta siitä ei ollut lopulta apua. Omsk sai tukittua puolustusalueensa keskiosan tiiviisti ja Jokerit joutuivat hakemaan tekopaikkoja viivalta ja laidoilta.

– Toinen erä oli täysin meidän. Siitä piti jatkaa kolmannessa erässä, Marjamäki päivitteli.

Valitettavasti näin ei koskaan tapahtunut ja täydet sarjapisteet matkasivat itänaapuriin.

Jokerit kohtaa seuraavaksi keskiviikkona HK Sotshin.