Jokereille harmillinen jatkoaikatappio kotonaan

Jordan Schroeder

Helsingin Jokereiden mollivoittoisuus kotiotteluissa jatkui lauantaina. Jokerit hävisi jatkoajalla maalein 4-5, kun Moskovan Dynamo onnistui lopulta kääntämään ottelun voitokseen.

Jokereilla oli vahva toinen erä, jossa se nakutti kolme maalia ja nousi 3–1-johtoon. Kolmannessa erässä Dynamo nousi ensin tasoihin, Jokerit meni uudestaan johtoon ajassa 50.21 Brian O’Neillin maalilla, mutta Dynamo tasoitti ottelun vain 27 sekuntia ennen päätössummeria.

Jatkoaikaa ehdittiin pelata vain alle kaksi minuuttia, kun Dmitri Kagarlitski iski ratkaisumaalin ylivoimalla. Viktor Lööv istui jäähyllä, joten moskovalaiset pelasivat neljällä kolmea vastaan.

Jokerit on hävinnyt viidestä viimeisestä kotiottelustaan neljä. On päivänselvää, että suunnan on muututtava playoffeihin mentäessä.

Helsinkiläisjoukkueella on runkosarjaa jäljellä kolme ottelua. Kaikki ovat kotipelejä.